SELECT EPISODES:

Flori insangerate episodul 159 online

Ti-ai gasit beleaua de visat in propria gradna nabadita de flori insnagerate. E drept, ajutata de serialul paranoic turcesc. Dar multe nebunii si-n episodul 159 din sezonul 2 online tradus in romana. Fiindca ti-ai pierdut memoria, te poti da cu roatele in sus chiar acum, eu sunt gata sa te prind. Chiar de ai fi calatorit prin tinuturi exotice pentru a deslusi misterul decesului capului unei famili turce influente si afluente.

Dupa cum banuiesti, prin acele tinuturi sunt inca oameni in captivitate, inrobiti cumva de sefii clanurilor. In aceasta exotica vacanta nepredestinata vei cunoaste si o astfel de femeie, o tanara roaba. Itele ce au dus la disparitia in neant a turcaletelui prin Africa se incalcesc catre Istanbul.
Acolo se gaseste o reteta esaret de razbunare teribila dar si dragoste cu neputinta. Pe rezumat, te vei afla in captivitate de dragoste sub puterea acestui serial turcesc denumit Esaret in toate episoadele ce vor fi postate online pana la ultimul din toamna bogata a lui 2023.

link de rezerva->Flori Insangerate sezonul 2 ep 159