Inima schimbatoare ep 70 online subtitrat romana

Nu intreba cate episoade are …caci, nici acesta nu e ultimul de la televizor, adica episodul numerottat 70 online tradus in romana si apoi poti vinde televizorul si sa pleci la mare. Sfarsitul este chiar dupa colt, il simt, mai ai putin de mers si ajungi la final. Inima ta va inceta sa mai bata si nu se va mai schimba, asteapta ultimul episod online din serial turcesc Hercai terminat dar de fost mare succes.

Uneori te miri singur de nestatornicia oamenilor, a prietenilor, iubitelor ori iubitilor….de fapt, te miri de viata, caci viata este schimbatoare, iar misterul timpului este tocmai schimbarea, fara ea nu ar mai exista nici timp.
Povestea de dragoste emotionanata tragica a nepoatei unei familii instarite, una dintre cele mai respectate din portul Midyat. Ea se îndrăgostește la prima vedere de un barbat cu care se și căsătorește fara sa se gandeasca prea mult și cu care vrea să înceapă o viață de familie fericita. Insa barbatul o părăsește imediat dupa nunta, o mutare ce face parte dintr-un plan de răzbunare impotriva familiei noii sale sotii. Aceasta e foarte sumar, aventura din acest serial turcesc de mare succes si in tara noastra