Scrisoare de adio serial turcesc episodul 18 online subtitrat

Iti scriu acum pe tastatura tabletei o scrisoare vesela de adio si ramanem impreuna. Ne intalnim la terasa din serialul romantic turcesc cu episodul 18 online subtitrat in romana. Desigur ca nu e nevoie s-o privesc, trebuie doar sa stea pe masa ori pe patul meu imens.

Banuiesc la sigur ca n-ai mai vzut demult o scrisoare iar de adio nici atat. Acum ne despartim scurt pe messenger, chaturi ori direct pe un site. Fiind despre adio, vom prespune ca a fost si ceva dragoste sau inca mai misca. Doi tineri se indragostesc absolut banal insa mai apoi afla ca parintii lor au avut demult o relatie ce s-a terminat printr-o scrisoare.

Asta le va da ideea sa-si pun si ei adio la fel, insa nu mai gasesc hartie si plic pentru scrisorii, si nici nu mai stiu sa scrie corect. Asadar, vor face un serial clasic turcesc in care isi vor explica sentimentale inconstiente si apoi se vor desparti la sfarsitul filmarilor. Tu si numai tu vei afla povestea cu toate amanuntele ei fericite si triste, urmarind pe ecranul tabletei toate episoadele acestui nou serial pana la ultimul din vara anului 2023.